China Henan Recycle Environmental Protection Equipment Co., Ltd.
product image
Henan Recycle Environmental Protection Equipment Co., Ltd.
Connect with "Henan Recycle Environmental Protection Equipment Co., Ltd."
Supplier wants to know more about you
Please fill in the information, we will send PDF Brochure to your email.

Please enter your email.

Please enter valid name.

Please enter your phone number.

More information facilitates better communication.

Thank You!

Your requirement has been sent to Henan Recycle Environmental Protection Equipment Co., Ltd.
Your requirement has been sent successfully, we will send PDF Brochure to your E-mail, please check it in time.

 

 

Henan Kringloop Milieubescherming Materiaalco., Ltd.

Thuis

Henan Recycle Environmental Protection Equipment Co., Ltd. profiel

profiel
Bedrijf Details
Grote Markt Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië
Type Business Fabrikant, Handelsmaatschappij
Aantal werknemers 101 - 200
Opgericht Jaar 2016
Export pct < 10%
Business Type Manufacturer, Trading Company
Country / Region Henan, China
Main Products E Waste Recycling Plant, Copper Wire Recycling Machine, Battery Recycling Machine, Shredder Crusher Machine, Wet Wipes Production Line, Wet Wipes Machine
Ownership Private Owner
Total Employees 101 - 200 People
Total Annual Revenue 3244252 USD
Year Established 2016
Product Certifications(2) CE, CE
Main Markets Mid East 15.00% Southeast Asia 13.00% South America 12.00%
Inleiding

Opgericht in 2016, de Milieubescherming van Henan is Kringloop Materiaalco., Ltd de belangrijke professionele verwerkende onderneming van China die ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, installatie en de naverkoopdienst in verzamelt.

Wij hebben meer dan 10 jaar van ervaring in de productie van de volgende punten: Allerlei die Masker tot Machines (Vlak Masker die het Maskermachine van Machine (type 1+2 en 1+1 maken) maken KF94 Vissen, het Elastische Masker die van de Oorlijn Machine, het Masker produceren die van het Jonge geitjesgezicht Machine en N95-Maskerproductielijn maken) niet Geweven Stof en Smelting Geblazen e-het Recyclingsinstallatie van afvalpcb, het Systeem van de Edel metaalraffinage, de Draad van het Schrootkoper Recyclingsmachine, de Plastic Scheidende Machine van het Schrootaluminium, Zure de Batterij Brekende Machine van het Schrootlood, Schrootlood het Smelten Koepeloven, de Dubbele Schachtontvezelmachine en Snijmachine van de Schrootmotor.

Als één van het grootste masker die machinefabrikant maken, kan onze fabriek een volledige reeks van de configuratieplan van de maskerproductie verstrekken. Met One-stop Dienst, kunnen wij van masker grondstoffen verstrekken om het materiaal van de machineproductie, van masker verpakkende machine te maskeren om desinfectiemachine te maskeren. De perfecte naverkoopdienst wordt verleend en Ce-de certificatie wordt verstrekt voor alle producten.

Ons Bedrijf heeft gevorderde technologie, professioneel R&D-team en het perfecte systeem van de naverkoopdienst. Bovendien, wij bezitten verscheidene octrooien en in eigen land-leidt technologieën. Onze geavanceerde machines zijn momenteel uitgevoerd naar Zuid-Korea, Rusland, Vietnam, Maleisië, Singapore, Indonesië, Spanje, Roemenië, Turkije, Irak, Italië, Indonesië, Thailand, Frankrijk, Duitsland, Polen, Bahrein, Hongarije, de V.S., Colombia, Canada, Australië, India, Filippijnen, Ierland, Saudi-Arabië, Doubai enz.

Geschiedenis

Opgericht in 2016, de Milieubescherming van Henan is Kringloop Materiaalco., Ltd de belangrijke professionele verwerkende onderneming van China die ontwikkeling, ontwerp, productie, verkoop, installatie en de naverkoopdienst in verzamelt.

Dienst

Wij hebben meer dan 10 jaar van ervaring in de productie van de volgende punten: Allerlei die Masker tot Machines (Vlak Masker die het Maskermachine van Machine (type 1+2 en 1+1 maken) maken KF94 Vissen, het Elastische Masker die van de Oorlijn Machine, het Masker produceren die van het Jonge geitjesgezicht Machine en N95-Maskerproductielijn maken) niet Geweven Stof en Smelting Geblazen e-het Recyclingsinstallatie van afvalpcb, het Systeem van de Edel metaalraffinage, de Draad van het Schrootkoper Recyclingsmachine, de Plastic Scheidende Machine van het Schrootaluminium, Zure de Batterij Brekende Machine van het Schrootlood, Schrootlood het Smelten Koepeloven, Dubbele Schachtontvezelmachine en Schrootmotor die Machine.As één van het grootste masker snijden die machinefabrikant maken, onze fabriek kunnen een volledige reeks van de configuratieplan van de maskerproductie verstrekken. Met One-stop Dienst, kunnen wij van masker grondstoffen verstrekken om het materiaal van de machineproductie, van masker verpakkende machine te maskeren om desinfectiemachine te maskeren. De perfecte naverkoopdienst wordt verleend en Ce-de certificatie wordt verstrekt voor alle producten. Ons Bedrijf heeft gevorderde technologie, professioneel R&D-team en het perfecte systeem van de naverkoopdienst. Bovendien, wij bezitten verscheidene octrooien en in eigen land-leidt technologieën. Onze geavanceerde machines zijn momenteel uitgevoerd naar Zuid-Korea, Rusland, Vietnam, Maleisië, Singapore, Indonesië, Spanje, Roemenië, Turkije, Irak, Italië, Indonesië, Thailand, Frankrijk, Duitsland, Polen, Bahrein, Hongarije, de V.S., Colombia, Canada, Australië, India, Filippijnen, Ierland, Saudi-Arabië, Doubai enz.

Ons Team

101-200 mensen.

Tell Us What Are You Looking For ?
Your Name

Please enter valid name.

Your Phone Number

Please enter your phone number.

Your Message

Please describe your requirement.